identitetsskabende design

billedtale er et design studio - med fokus på identitetsskabende idé, design og eksekvering. Studioet så dagens lys tilbage i ’09 .

For billedtale er det væsentligt at din gode idé får vinger og skaber vedkommende visuel historiefortælling som er autentisk og matcher dit DNA. 

 

Jeg vil med glæde hjælpe dig med en skarpere visuel profil  der fører til stærkere billedtale - med tydelig positionering på markedet.

 
 
 

Billedtale er udtryk for brug af abstrakte billeder som forklaring på mere komplekse forhold. Indenfor poesi forstærker og nuancerer billederne dèt, som udtrykkes. Det drejer sig oftest om værdiladede begreber som "oversættes" ved hjælp af billeder vi kender, så man kan begribe det. 

 

"Livet er en gave" kunne være et eksempel, som kan udtrykke en del af livet. Ordet allegori beskriver en af billedtalens andre funktioner, nemlig erstatning. Det kan være svært at forstå hele begrebet, men vi kan forstå noget af det ved sammenligning med andre begreber og symboler vi kender i forvejen.

 

wikipedia

 
 

billedtale design studio drives af artdirector og visuel designer thomas kirketerp olesen, som gennem mere end 3 årtier har arbejdet med branding, design og reklame.

 

Studio’et drives som enkeltmandsvirksomhed. Det betyder tæt dialog, empati og inderligt engagement - fra én og samme person – når dine udfordringer skal løses.             

the-t

All Projects
 
 
Hold dig endelig ikke tilbage, såfremt  du har spørgsmål om identitets-skabende grafisk design & branding.

© 2020 powered by Thomas kirketerp, 

billedtale - design studio

Contact
billedtale design studio
hello@billedtale.com
+45 6066 5895 
  • Facebook
  • LinkedIn
Location
copenhagen
korskildelund 6
2670 greve
jutland 
grejsdalsvej 326E
7100 vejle
billedtale_logo_square.png