top of page

identitetsskabende design

billedtale er et design studio - med fokus på identitetsskabende  og brand’ende idé, storyline, design samt eksekvering. Studioet så dagens lys tilbage i ’09 .

For billedtale er det væsentligt at din gode idé får vinger og skaber vedkommende visuel historiefortælling som er autentisk og matcher dit DNA. 

 

Jeg vil med glæde hjælpe dig med en skarpere visuel profil  der fører til positioneret branding

2
3
branding_model_type.png
4
5
billedtale_type_black.png

Billedtale er udtryk for brug af abstrakte billeder som forklaring på mere komplekse forhold. Indenfor poesi forstærker og nuancerer billederne dèt, som udtrykkes. Det drejer sig oftest om værdiladede begreber som "oversættes" ved hjælp af billeder vi kender, så man kan begribe det. 

 

"Livet er en gave" kunne være et eksempel, som kan udtrykke en del af livet. Ordet allegori beskriver en af billedtalens andre funktioner, nemlig erstatning. Det kan være svært at forstå hele begrebet, men vi kan forstå noget af det ved sammenligning med andre begreber og symboler vi kender i forvejen.

 

wikipedia

10-years_type_icon.png
6
7
the_t_icon.png

the-t

billedtale design studio drives af artdirector og visuel designer thomas kirketerp olesen, som gennem mere end 3 årtier har arbejdet som kreativ ildsjæl med branding, design og reklame.

 

Studio’et drives som enkeltmandsvirksomhed. Det betyder tæt dialog, empati og inderligt engagement - fra én og samme person – når dine udfordringer skal løses.             

All Projects
Portfolio
Portfolio - look
bottom of page