billedtale design studio – Korskildelund 6, 2670 greve · københavn – t: 6066 5895 – e: hello(at)billedtale.com – cvr: 3243 6099

 

Er din visuelle identitet en tilfældighed, eller spiller

den som en gribende konceptuel symfoni?

Behovet for originalitet er i højsædet i en tid hvor det enkelte individ er i centrum. Trenden er at overbevise hele verden om sin originalitet og sine unika og dermed gøre sig fortjent til at blive set og hørt.. 

 

Derfor er nødvendigheden af et gennemgribende koncept – der formår at storytelle, passionere, positionere,  fascinere og fastholde målgruppen væsentligt. 

 

Det er det, vi kan hjælpe med at definere eller redefinere og udtrykke konceptuelt.

 

Med hjælp fra billedtales »penyant«, får du et rigtigt stærkt visuelt branding-koncept: "trinity visual symphony", som begejstrer og motiverer målgruppen.

 

Vision & grafisk design

– i én hollistisk helhed

 

Konceptualisering af din forretningsidé. Gennem indsigt, stærk vision og konceptuel proces, skabes dit unikke strategiske koncept. 

Concept 

Få komponeret visuel stil, stemning og tone med udspring i dit koncept. 

Vi skaber den røde tråd i din visuelle kommunikation

logo, supergrafikker, typografi, farve, billedstil etc.

Identity 

 

A touch of art, skaber opmærksomhed, og kan bruges til at understøtte din brandingstrategi og visuelle stil i rum.  Altså din visuelle stil udtrykt i mere abstrakt form i rum, på messer, instores og  outdoor. 

Artroom
 

Dansen med Penyanten 

 

»Penyanten« – en klonning mellem en en pensel & blyant. Den elskede at ”billedtale” – at udtrykke sig visionært & visuelt – på menneskers vegne. Den dansede passioneret henover papiret med sine store brede penselstrøg over de skapsindige detaljer, der skabte unikke koncepter. Den omsatte komplekst stof til enkle visuals.


Penyanten var tillige principfast, og arbejdede efter en fast brandingprocess; vision – visual – vivid. Det gav dens kunder garanti for at et

projekt blev løst med dybdegående og storytell’ende præcision. Gennem disse satser blev stærke visionære og symfoniske koncepter skabt. Det gjorde den med en forbløffende empati, indlevelse og visuel gennemslagskraft. 

 

Penyanten gjorde dens partnere til dygtige billedtalere. Ja, sagt i al ydmyghed: den gjorde forretninger til visuelle brands – med storytell’ende gennemslagskraft og succes til følge.

 

Må Penyanten byde op til bedre billedtale?

HOLLISTIC VISUAL BRANDING MATTERS

vision

afdækning af vison, via afklaring og retning. Din unikke historie & DNA omsæt til brandingstrategi.

historik ·  vision ·  mission ·  værdier ·  mål.

visuals

Bliv en stærk visuel historiefortæller funderet på din vision/brandingatretegi. Udtryk personlighed 

med kant, og storytell i stærke visuals. 

vivid

Levendegør dit sprudlende visuelle koncept på relevante medier

online · offline · room · combi

T - den visuelle komponist
 

Passion for vision, udtryksfuld grafisk design & visuals –  der bevæger, virker og motiverer

Født med en penyant i hånden og et helt liv med passion og dedikation for visualisering – og mere end 27 års intens arbejde indenfor design- og reklamebranchen, har jeg som passioneret art director, visuel designer og billedkunstner, det fulde kendskab til »gamet«. Jeg har gennem årtier svunget penyanten i  storytell’ende visuelle kompositioner, art direction, design, markedsføring, reklame og

kunst af god kvalitet. Helst fuldendt med et særpræget twist.

 

Idéen til billedtale – design studio og den symfoniske »penyant« har sit udspring i at det skal være muligt at få visualiseret sit brand, til en økonomi hvor de fleste kan være med. I ét hollistisk udtryk;  The Trinity symphony – concept - visuals – rooms  . 

Bliv en stærkere billedtaler ...

 

 

Få skabt et knivskabt  logo, der udtrykker din DNA, visioner, idéer tanker og ønsker. Designet leveres i farve og S/H,  til web og tryk.

Logodesign

Start ud med en 

mini-identitet, som er en mini lookbook med stillingtagen til  firmaets logo, typografi, farveholdning, brevpapir og visitkort.

Visuel identitet

 

Træd i karakter med et mini onepage webdesign med 4 »slides«:

– start,  produkter/services, om dig samt  og kontakt

Webdesign