lej en haj – bureaukræfter på freelancebasis

BUREAUKRÆFTER

PÅ FREELANCEBASIS

Som noget nyt introduceres freelancekonceptet lej-en-haj, som er for dig der måske oplever spidsbelastninger? Eller måske til dækning af særlige spidskompetencer, som du ikke har internt i huset?

 

Med ét er det muligt at få dækket alt fra strategi- og konceptudvikling over artdirection, identity, design, visual ad hocs og færdiggørelse – ja, alt hvad et klassisk design-/reklamebureau er garant for.

Et ekstra plus er, at du ikke skal tænke på sygedage, pensioner og faste månedlige lønninger –  du betaler kun for de opgaver og projekter du ønsker løst. Genialt ikke?

Og så endda  til ganske fair priser.

SKILLS SOM ET DESIGN-/

REKLAMEBUREAU

Freelance dig til strategiske og visuelle skills, der løser dine udfordringer her og nu. Kan supporte og assistere med ganske kort varsel og byde på strategisk tilgang, konceptudvikling, storyteling, identity og visuelle stærke statements som er nøgleordene til succesfuld branding for dig selv eller dine klienter.

SYSTEMATISERET WORKFLOW

Jeg arbejder efter et fast udviklet FX3 workflow: forbered – formgiv – fuldend, som sikrer dig en optimal og gennemarbejdet arbejdsgang. Herved sikres, at de strategiske, konceptuelle og  visuelle ønsker og behov implementeres i løsningen, helt uden slinger i valsen.

 

Jeg afslutter typsik projektet 100% produktionsklart - eller leverer blot finishlayout til videre bearbejdning internt.

FREELANCE MODELLER

Freelance dig til strategiske og visuelle skills, der løser dine udfordringer her og nu.

 

Kan supporte og assistere med ganske kort varsel og byde på strategisk tilgang, konceptudvikling, storyteling, identity og visuelle stærke statements som er nøgleordene til succesfuld branding for dig selv eller dine klienter.

Hold dig endelig ikke tilbage, såfremt  du har spørgsmål om identitets-skabende grafisk design & branding.

© 2020 powered by Thomas kirketerp, 

billedtale - design studio

Contact
billedtale design studio
hello@billedtale.com
+45 6066 5895 
  • Facebook
  • LinkedIn
Location
copenhagen
korskildelund 6
2670 greve
jutland 
grejsdalsvej 326E
7100 vejle
billedtale_logo_square.png